Khao Lak, som ligger bara en timmes bilresa norr om Phuket Island på den vackra Andaman kusten är en av Thailands mest finaste destinationer. Inte mindre än tre nationalparker omfamnas av de omgivande kullarna som sveper ner till denna vackra kuststräcka med stränder som är milslånga.

Endast 80 km från Phuket erbjuder Khao Lak en sällsynt oas för avkoppling med en suverän kombination av tropisk skog, vackra strandnära boenden och vidsträckta vita sandstränder. Och dessa stränder är vackrare än någonsin. Khao Lak har många nybyggda och renoverade hotell som ger en kvantitet och kvalitet på boende av aldrig tidigare skådat sätt i detta område.

 

Hyresmäklaren

Det blir inte enklare än så här att hyra lägenhet i Linköping oavsett vart du vill bo

BE fotbollsresor

Följ med på våra fotbollsresor till Europaligan och upplev världens bästa ligor

Khao Lak har uppstått
. . . som en av de snabbast växande platserna att besöka i Thailand med nya områden, restauranger, barer och butiker öppnar nästan dagligen.

Lägg till detta att den härliga nationalparken som omger den, de fantastiska stränderna med det naturliga turkosa havet och den behagliga värmen och vänligheten hos befolkningen kommer du att till fullo förstå varför vi är och du kommer att vara förälskade i Khao Lak

Underbara khao Lak i Thailand