Det som är smidigt i Thailand är ju att det är enkelt och billigt att lämna in kläderna på tvätt, så egentligen, hellre för lite kläder och så kan man tvätta, eller också köper man nytt, än att packa väskan överfull med sånt som ändå aldrig kommer till användning!
Att plocka med sig ”finstassen” är helt galet, chiffongklänningar med glitter och glamor, kan kanske passa in på de fiiina hotellen i Bangkok, men inte i Khao Lak och inte heller de andra ställena vi varit på.

På dagen är en bikini precis lagom och en sarong, för bikinklädda männikskor på strandrestaruangerna tycker jag inte hör hemma!
Jag faktiskt kläder med mig till Thailand som jag aldrig skulle kunna tänka mig att ha på mig här hemma i Sverige, jo så är det, för mig i allafall. Man behöver sen inte ha med sig en ny uppsättning kläder till varje kväll även om det tycks vara precis vad jag tror.

BE fotbollsresor

Följ med på våra fotbollsresor till världens bästa ligor till bra priser

Nord-Resor AB

Nord-Resor arrangerar prisvärda skidresor till Beitostölen med bra piståkning

Pensionat Kuggavik Göteborg

Här hittar du ett billigt boende på vandrarhem i Göteborg

Första året hade jag med pumps…..med 10 cm höga klackar…. Det gör jag INTE om, jag har superlätt för att få skoskav, så nu förtiden har jag lärt mig att ta med MJUKA gärna ingångna skor, sandaler är perfekta, och flipflop äger!

Gå igenom packningen en gång till minst för att rensa bort det där onödiga som jag nyss berättat fast ändå har packat ner

och till sist: Packa aldrig ner badhandukar…de väger 3 ton och är onödiga då man alltid får strandhanddukar på hotellena